Kopia

Har din hemsida blivit hackad?


Hackade hemsidor är ett allt vanligare problem som kan få många negativa konsekvenser för företag, såsom förlorat förtroende och nedsatt produktivitet. Därför är det viktigt att säkerställa att din webbplats är skyddad mot olika typer av cyberattacker.

En säker hemsida är avgörande för att skydda både din verksamhet och dina besökares känsliga information. Med allt fler cyberattacker som riktar sig mot mindre företag och deras hemsidor, är det viktigare än någonsin att säkerställa att din webbplats är skyddad och att era användarnas uppgifter inte hamnar i orätta händer. Med säkra IT-lösningar bidrar bidrar du till att skapa tillit och få fler kunder, samtidigt som den förebygger eventuella dyra säkerhetsproblem.

Vi hjälper dig få tillbaka din hackade hemsida


Jenkler IT hjälper företag att både åtgärda redan hackade hemsidor samt att förebygga framtida attacker. Genom att erbjuda säkrare teknik och kontinuerlig övervakning kan vi minimera riskerna och skapa en tryggare IT-miljö för ert företag.

Vi kan säkra upp er hemsida

Jenkler IT erbjuder bland annat följande IT-lösningar och IT-tjänster för att säkerställa och underhålla er webbplats:

  •  Felsökning och optimering
  •  Systemförvaltning
  •  Kontinuerligt underhåll

VÅRA TJÄNSTER

Vi kan felsökning och drift


Vi hjälper företag med serverdrift, felsökning och utveckling av hemsidor. Vi ger dig råd och stöd när du stöter på problem eller vill ta ditt webbprojekt till nästa nivå.

Jenkler IT är ett företag som har varit verksamt inom IT-branschen sedan 2012. Från början erbjöd vi IT-lösningar och IT-support till små och medelstora företag, men med tiden har vi utvecklat vår kompetens och våra tjänster. Idag hjälper vi kunder med serverdrift, webbutveckling, molntjänster, IT-säkerhet och digitalisering. Vi har ett team av erfarna och engagerade medarbetare som alltid strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar som passar våra kunders behov och visioner. Vi satsar på långsiktiga relationer och personlig service. Kontakta oss idag för att få veta mer!

Vi är Jenkler


Jenkler står för säkerhet, kvalitet och långsiktiga relationer. Det är också namnet på dess grundare. När Mikael Jenkler drömde om att skapa en egen webbyrå under studietiden var grundpelarna redan satta. Ett antal år senare var drömmen verklighet. Idag leder han ett team av högt motiverade anställda och samarbetspartners som strävar efter att göra dig som kund nöjd. Hos Jenkler IT arbetar vi för att bygga en säkrare och robustare framtid för våra kunder.