Start

Vi finns här som stöd i ditt valpliv!

Vi började med en enkel tanke – att skapa den perfekta kursen som vi själva hade velat ha när vi startade våra respektive hundägande.

Susanna och Lotta, grundarna av Valpliv, är två passionerade hundälskare med olika bakgrunder inom hundträning.

Lotta Andersson

Diplomerad hundinstruktör samt diplomerad friskvårds- och hundgyminstruktör. Jag är dessutom snart färdigutbildad hundpsykolog. Jag tycker att det är viktig att utvecklas därför fortbildar jag mig konstant för att bredda min kunskap och kompetens. De utbildningar som jag har gått är alla baserade på forskning och har etiskt hundtänk.

För mig ligger fokus på att stärka relationen mellan dig och din hund. Att få en harmonisk vardag där ni båda mår bra. Jag lägger också stor vikt på att hunden ska få en bra självkänsla och ett gott självförtroende. Den ska få förutsättningar att stå stadigt på alla fyra tassar, då blir livet enklare och roligare för både hund och ägare. Jag vill att du som hundägare ska känna dig trygg och må bra i ditt hundägarskap. När du väljer att jobba med mig så är jag med på hela er resa. Du behöver inte känna dig ensam!

Susanna Larsdotter

Diplomerad hundtränare, beteendeutredare med 15 års erfarenhet. Jag är även bland annat utbildad berikningskonsult och Nose Work instruktör. Det är viktigt att utvecklas och därför fortbildar jag mig snudd på årligen för att bredda min kunskap och kompetens. De utbildningar som jag har gått är alla baserade på forskning och har etiskt hundtänk.

Jag ser detaljerna som gör helheten bättre. Jag vill att hund och förare ska lyckas, oavsett vilken typ av träning det handlar om eller vilka målsättningar ni har. Oavsett vad du vill att din hund ska lära sig är du välkommen hit.

”Happiness
is a
warm puppy”

– Snobben publicerad 25 april, 1960

Varför Valpliv?

Att hitta den perfekta valpkursen kan vara utmanande, men Valpliv är här för att underlätta ditt val. Vår kurs är noga utformad för att passa din valps unika behov och fokuserar på positiv förstärkning för snabbare inlärning och en närmare koppling mellan dig och din valp.

Susanna och Lotta, våra erfarna instruktörer, kommer att ge dig den bästa möjliga vägledningen i din valputbildning. Men Valpliv handlar inte bara om träning – det handlar också om socialisering och skapandet av en trygg och självsäker valp.

Genom att delta i Valpliv investerar du i en lovande framtid tillsammans med din valp. Varför välja något annat när du kan ge din valp den bästa starten med Valpliv? Börja din resa redan innan du tar din valp hem!