076-0474463

Vision

DET SKA VARA ROLIGT ATT TRÄNA OCH LÄRA TILLSAMMANS MED DIN HUND!

Vår vision är att genom relations- och lekbaserad hundträning, friskvård och nosaktiviteter vägleda hund och ägare till en harmonisk och glädjefylld relation, en vardag full av glädje och harmoni.

Hos oss är grunden i all träning relationen mellan dig och din hund, en relation baserad på ömsesidig respekt och tillit. Vi jobbar med positiva belöningsmetoder och vi vet hur mycket leken utvecklar ert samspel och er relation.

Hos ConfidentDog så hittar du; relations- och lekbaserad hundträning, nosaktiviterer och friskvård. 

Med hjälp av lek som inlärning, olika nosaktiviteter, och friskvård bygger vi en strark relation med glädje, lycka och harmoni.

Lotta & Åke

LOTTA ANDERSSON

DET HAR ALLTID FUNNITS HUNDAR I MITT LIV SÅ JAG VET INTE HUR MAN LEVER ETT FULLT LIV UTAN HUNDAR!

När jag växte upp så var det jakthundar - stövare, tax och drever, hundar var en del av familjen. När jag var 27 år fick jag min första bullterrier han hette Jörgen och var hunden med stort H. Nu lever jag med Åke en helt underbar miniatyr bullterrier som förgyller mitt liv!

Både Jörgen och Åke har lärt mig massor och tack vare Åke så valde jag att säga upp mig från mitt jobb, sälja min lägenhet och flytta till landet och börja plugga hund. Varför inte jobba med det som jag tycker är det roligaste jag vet.

Det viktigaste för mig är att jag har en bra relation till min hund, att vi har ett harmoniskt liv med glädje och lycka, att vi hittar ett gemensamt intresse som båda tycker är roligt!

Utbildningar

  • HUNDPYSKOLOG - HUNDSTEG - PÅGÅENDE
  • HUNDINSTRUKTÖR MED FÖRDJUPAD KUNSKAP -
    ABSOLUTE DOGS
  • FRISKVÅRDSINSTRUKTÖR FÖR HUND - HUNDSTEG
  • BALANSBOLLSINSTRUKTÖR - HUNDSTEG
  • HUNDGYMSINSTRUKTÖR - HUNDSTEG
Lotta Andersson
Norra Viken 509
655 98 Molkom
SMS: 076-047 44 63
Momsreg: SE720331710701

Senaste nytt

Genom anmälan till nyhetsbrevet godkänner du att dina uppgifter sparas. Du kan närsomhelst avsluta prenumerationen genom att klicka på länken i mailet.
Månadsbrev »

Köpvillkor

Eftersom du får tillgång till kurs vid köp gäller inte 14 dagar ångerrätt vid onlinekurser eller kurs med onlinedel.

Övriga köpvillkor, se köpvillkor»
© CONFIDENTDOG 2023